Brand new format

June 11 - 12, 2020

Virtual

play1

Registration Now Open

                             

 

The WSAE Annual Convention is the premier networking and educational event of the year for Washington association community. Association executives and industry suppliers gather formally and informally, to discuss the most important trends and traditions in association management

Total CAE credits:  (Thursday = 3; Friday = 3)  [SEE FULL PRESS RELEASE]

Schedule at a Glance

Thursday June 11, 2020

1:00 p.m. Opening Welcome/Hope Rising: Using Science of Hope to Strengthen Your Organization
1:45 p.m: Break/15 min
2:00 p.m. Bumper Stickers and Street Signs/45 min.
2:45 p.m. Break/15 min
3:00 p.m. The Associations Guide to Shifting Learning Events Online/75 min
4:15 p.m. Break/15 min
4:30 p.m. How to Work Together When You Cannot Be Together/30 min
5:00 p.m. Social

Friday June 12, 2020

8:00 a.m. Facilitated Networking/30 min 
8:30 a.m. Break/15 min
8:45 a.m. The “Whack-A-Mole” World of Board Governance: A Case Study Approach/90 min
10:15 a.m. Break/15 min
10:30 a.m. Closing Keynote: Tools to Flourish Under Pressure/90 min
12:00 p.m. Silver Lining Slide Show

 

 

Meet Our Speakers